Deprecated: class-oembed.php is deprecated since version 5.3.0! Use wp-includes/class-wp-oembed.php instead. in /var/www/html/ecotirana/wp-includes/functions.php on line 4963
Home - Eco Tirana - Bashkohu me ne

Lajmet e Fundit

Dëborë në Tiranë

Rrallëherë ndodh të bjerë dëborë në Tiranë dhe qytetarët mezi e presin. Edhe pse një ngjarje e rrallë, nuk na gjen të papërgatitur… Eco Tirana është gjithmonë aty, e gatshme për të përmbushur detyrën e saj në pastrimin e përditshëm të qytetit.

Shfaq të gjitha lajmet